Васил Янкулски, когото в Благоевград наричат Васиел, застава пред съда до дни. Педофилът е обвинен по два текста от Наказателния кодекс.

Време за кауша! Нврокопски зет педофил застава пред съда!

Окръжната прокуратура в Благоевград приключи разследване спрямо таксиметров шофьор. Извършил е множество сексуални посегателства над малолетни деца. Васил Янкулски, когото в Благоевград наричат Васиел, застава пред съда до дни. Педофилът е обвинен по два текста от Наказателния кодекс. Същият е бивш неврокопски зет, екс фотограв преди години беше известен, че прави фотосесии на деца. 

61-годишният към момента е с мярка за неотклонение „задържане под стража“. Едно от бруталните му престъпления бе разкрито след жалба от благоевградско семейство. посегнал е на 4-годишно момиченце и нейното братче. През 2022 година се сприятелил с негов колега. Станал близки и родителите дори му позволявали да пази децата, когато са на работа.

Често оставал да нощува в дома на семейството на приятеля си. Бидейки комбинативен, постепенно се сближил с децата, възползвайки се от тяхната наивност. В периода от номври до декември миналата година, оставайки насаме с децата, Васил неколкократно извършил блудствени действия с тях, удовлетворявайки половото си желание.

До разкриване на престъпното деяние се стигнало в хода на разследване на постъпил сигнал за извършени престъпни действия от В.Я. спрямо половата неприкосновеност на непълнолетно момиче и задържането на извършителя от органите на МВР. Тогава при извършения оглед на мобилния му телефон били открити множество снимки и видеозаписи с участието на лица, видимо изглеждащи като малолетни и непълнолетни лица, спрямо които обвиняемият извършвал блудствени действия или съвкупления.

На част от снимките били заснети блудствени действия спрямо малолетните деца на семейството на приятеля му К. С.

По образуваното досъдебно производство е била назначена и извършена съдебно психолого-психиатрична – сексологична експертиза на извършителя. В заключението вещото лице е посочило, че са налице данни за отклонения в сексуалността на Янкулски, изразяващо се в разстройство на половото влечение – педофилия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене