Духовен събор за енергийно изцеление в Петрич

Петрич е домакин на първи по рода си събор за духовно- енергийното изцеление.

Провежда се три дни – от 23 до 25 август включително. До момента заявки за участие са подали над 2000 души. Повечето от тях са последователи на енергийния лечител Славко Матанович. Общинарите в южния град са подсигурили леглова база. Подготвена е и реорганизация на движението около местата на провеждане на събора.

Цели се събиране на едно място хора, които се интересуват от духовност, енергия, личностно развитие и израстване, хора, които търсят осъзнатост и подобряване на здравето. Ще има безплатни сутрешни практики на три силно енергийни места в Петричко – в село Рупите, параклис „Света Богородица“ в местността Кожух, а също и манастира „Свети Георги“ в село Чурилово.

Организаторите са предвидили още духовни, енергийни и ментални теми, медитации и молитви с изцелителя Славко Матанович и екип от биотерапевти. Петричани коментираха за Еновина, че се заплаща между 200-290 лева за участие. Подготвена е и развлекателна програма на открито, обиколки в Петрич, на важни енергийни местности, обекти и манастири, горски разходки, екскурзии. Ще има дегустация на местна кухня и продукти, със съставки на световноизвестната българска роза.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене