„Лято в музея“ в Разлог продължава да изненадва своите посетители

В изминалия ден, посетителите на летните занимания в Исторически музей-град Разлог се срещнаха с авторката на детски книги Юлия Баймакова и се докоснаха до интересните и вълнуващите й творби.
В проведените досега занятия, децата се учиха на традиционни български хора, ръченица и народни танци. За ползотворно прекараното време в музея, участие взеха и Центърът за обществена подкрепа – град Разлог, експертите от Дирекция ,,Национален парк ,,Пирин“, Районна служба за пожарна безопасност и защита на населението – град Разлог, Районно управление –Разлог, спортни клубове и много приятели на музея.
Спортните занимания, образователните игри, рисуването и направата на различни ръчно изработени изделия са неизменна част, включени в програмата на летните занимания.

За посетителите на „Лято в музея“ се състоя и вълнуваща екскурзия.
Организирано бе пътуване с теснолинейката от Разлог до гара Аврамово, в която се включиха 60 деца. За голяма част от тях това беше непознато досега, но изключително забавно преживяване. По време на екскурзията бе организиран пикник сред природата, който донесе много усмивки и незабравими спомени у децата.
„Лято в музея“, е част от програмата „Фестивално лято“.
Организира се от Община Разлог и Исторически музей-град Разлог и ще продължи до края на месец август.
Може да бъде изображение с 19 души и Саксайваман

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене