Хороскоп

ОВЕН

В почивния ден ще разкриете причината за завистта на вашите колеги, породена единствено от вашия интелект и професионални умения. Проведете разговорите. Подложете на обсъждане и разрешаване съдебни спорове. Завършете вече започната работа и вземете важни решения свързани с вашето бъдеще. Ако сте решили да търсите днес подходящия партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата към партньора си, днес го сторете.

ТЕЛЕЦ

Работете упорито защото е време да се заемете с обмислените начинания и да не пропилявате почивния ден в ненужни разговори. Не губете реалната представа за възможностите си. Ще осъществите плановете си въпреки трудностите. Внимателните действия ще ви помогнат да не допуснете сериозни грешки. Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани скоро от нежелана бременност.

БЛИЗНАЦИ

Напрегнати и нервни сте, но очаквайте провеждането на успешни делови разговори и не губете чувството си за реалност. Денят е почивен, но е идеален за работа с вашите партньори. Ако решите веднага да инвестирате получените пари са възможни загуби, заради непреценен риск. Време е да помислите за почивката си, мили делови жени, и да заведете любимите си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си.

РАК

В почивния ден продължавате да се занимавате със започнатото, но междувременно ще усетите  напрежение между вашите колеги. Недоволство им е породено от развитието на плановете ви. Ще направите грешка, ако решите да променяте работата си и проявите неблагоразумието да проведете важните си разговори в този ден. Настъпил е момента да решите дали да съхраните брака си, мили жени, ако вече не издържате и сте засегнати от поведението на партньора си, които отказва да ви подкрепи.

ЛЪВ

За пореден път сте изкушени без обмисляне да поставите ново начало. Трудностите ще блокират пътя ви, но за ваша радост ви носят полза. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте, деня е почивен. Тактът в създадените отношения позволява да изгладите възникналите недоразумения с интимната половинка и да бъдете щастливи в любовта. Намерете пътя към сърцето на партньора си, мили жени, ако сте семейни или сериозно обвързани и сте го отдалечили от себе си, заради непрекъсната си професионална заетост.

ДЕВА

Днес денят е почивен, но си позволете промени и успешно завършване на започнатата работа. Ще имате неочаквани успехи, ако работите в сферата на търговията, но внимавайте с разходите, замаяни от големите приходи. Личните ви проблеми могат да попречат на професионалните ви успехи.    Проведете важните си делови    разговори. В отношенията с любимия ви бъдете въздържани в изразяване на емоциите, мили жени, особено ако ви посети на вашето работно място. Не изневерявайте!

ВЕЗНИ

Пазете се в почивния ден да не останете излъгани от деловите си партньори, особено ако скоро сте подписали договор за съдружие. Отложете големите разходи, въпреки че приходите днес ще ви възвърнат доброто настроение. Деловите срещи провеждайте предпазливо. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за определяне дата за годеж и брак. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

СКОРПИОН

В този почивен ден сте сговорчиви и готови на компромиси, дори и във ваша вреда, но това ви се случва често. Ще срещнете нови делови партньори. Преценявайте новите си познати добре, за да не се разочаровате. Деловите срещи няма да бъдат успешни. Не проявявайте претенции, които не са във ваша полза. Въпреки деловата ви заетост, мили жени, създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни с брачния си партньор. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Завършете започнатото въпреки че деня е почивен и няма да усетите трудностите породени от странични фактори. Направете оценка на работата си, като сте честни пред себе си. Общуването с колегите ви е хармонично. Покупката на имот място е успешна, дори и ако теглите кредит, но днес проведете предварителните разговори без да капарирате покупката. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. Бъдете тактични.

КОЗИРОГ

Налага се в почивния ден да се включите в съвместна работа с вашите колеги, но с предпазливост. Ще успявате, ако се занимавате с търговия. Появата на нови идеи ви позволява да разкриете нови източници за осигуряване на доходи. Вашата мнителност е причината за необмислените ви постъпки. На работното място не са изключени проблеми. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате  и сами, мили дами, особено в личния живот. Бъдете отговорни към работата си, но и към семейството си.

ВОДОЛЕЙ

В този почивен ден  сте необщителни и затворени в себе си, въпреки че сте заети с отговорна задача, която изисква да обсъждате нейното изпълнение. Анализирайте грешките си и се издигнете на ново стъпало в кариерата си. Не се колебайте и се възползвайте от ваши неизявени качества. Финансовото ви положение се стабилизира. Работите активно, но е възможно и да получите любовно признание и работата да отиде на втори план. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре.

РИБИ

В почивния ден ще научите, че сделка с ваши делови партньори ще ви донесе успех и добра печалба. Благоприятни са творческите срещи и обмяна на опит. Вместо да сте необщителни и мълчаливи, постигнете успех в професионален план. Помислете какво да направите, за да разтопите ледовете в отношенията на работното си място.    Все забравяте, че имате дом, в който ви очакват. Вечерта са възможни проблеми в семейството или с любимия, ако сте закъснели за пореден път. Не проявявайте капризи.

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене