Петя Бургова – Петричанката с най-големия бюст пред Топ Преса

LicaOtIugozapada

Петя Бургова е родена и живее в град Петрич. Тя е на 17 години и е ученичка в СОУ „Антон Попов“, гр. Петрич. Хобито й е да се снима и обича да слуша Поп фолк.

Petia_B

Петя разкажи ни нещо повече за себе си.
– Родена съм в град Петрич. Радвам се, че живея в най-слънчевия град в България. Тук съм заобиколена с мои близки и приятели на които мога да разчитам. Като всяко 17г. момиче, обичам да се забавлявам, харесвам музиката и едно от хобитата ми е да пея. Държа на красотата и външния вид, но не това е най-важното. Духовната красота и добродетелите на човека са по-важни, но в днешния материален свят, който ни заобикаля истинските ценности са забравени и гледаме материалното.

Имаш доста татуировки…
-Харесвам татусите. Направих си първата татуировка на 13 години . Всеки от моите татуси разкрива нещо за мен.

За 17 годишна не си ли прекалено секси?
– Сексапилът е излъчване, което не всеки притежава. Повечето хора не ми вярват, когато казвам годините си. Може би, това се дължи на сексапила, който излъчвам не характерен за повечето момичета на тази възраст. Не мисля, че това е нещо от, което да се притеснявам. Харесва ми да привличам вниманието към себе си.

На повечето твой снимки се вижда, че си доста надарена всичко ли е истинско?
– Да, нямам никакви корекции по себе си, надарена съм и не се притеснявам от този факт. Имам какво да покажа и не се интересувам от мнението на околните. Това съм аз и така се харесвам.

Petia_B_2

Petia_B_3

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене