В Брежани: Ваканция на село за децата

За малки и по-големи деца няма нищо по-хубаво от лятната ваканция. Периодът, в който свободно децата да играят и да се забавляват. В тази връзка кметство село Брежани и Читалище „Христо Ботев“ организират за малките си жители едно интересно и забавно лято, наречено „Ваканция на село“. С редица мероприятия ще бъде запълнена забавната ваканция на децата от Брежани. Събитията стартираха вече, като малчуганите изиграха футболен мач на изкуственото игрище в селото. С много радост и емоция децата излязоха на терена с новите си екипи, които бяха надписани с имената им. Кулминацията на мача бе участието на футболните ветерани от Брежани, който показаха на подрастващите добра игра и отлична футболна техника.

Спортното мероприятие в селото бе уважено от кмета на община Симитли Апостол Апостолов, както и от народния представител Стефан Апостолов, който зарадва с подарък малките спортисти – футболни топки, с който да тренират за следващия футболен мач.

Мачът се игра пред многобройна публика, сред която и кметът на село Брежани Петьо Борисов, родители, баби и дядовци.

„Ваканция на село“ продължава с четене на книжки и рисуване в двора на кметството на 1 август 2024 година /четвъртък/ от 19:00 часа.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене