Негово Светейшество Българският патриарх Даниил, президента на БФС Георги Иванов и кмета на Дупница Първан Дангов откриха реновирано футболно игрище

Община Дупница и ФК Марек 1915 вече имат обновен футболен терен, в близост до стадион Бончук. Инвестицията за над 100 000 лева бе открита от Негово Светейшество Българският патриарх и Софийски митрополит Даниил, президента на БФС Георги Иванов и кмета на общината Първан Дангов. Водосвет за здраве отслужи Българският патриарх и Софийски митрополит Даниил, който пожела много успехи на талантите от школата на Марек и по- малко контузии. Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов пък поздрави ръководството на общината и местния футболен клуб за усилията, които полага за развитието на футболната игра в града и пожела връщане на Марек в А група. На събитието присъстваха деца от школата на ФК Марек 1915, родители, ръководители, треньори и администрацията на община Дупница.
Преди това в катедралния храм „Свети Георги Победоносец“ в гр. Дупница, Негово Светейшество Българският патриарх и Софийски митрополит Даниил, отслужи тържествена Света литургия, по случай 5-та Неделя след Петдесетница, Св. апли и дякони Прохор, Никанор, Тимон и Пармен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене