Резил на годината! Шеф Манчев твъдо отказал на кръчма в Гоце Делчев да и реши кошмарите… вижте защо!

Кръчма намиращата се в центъра на град Гоце Делчев е получила категоричен отказ от предаването „Кошмари в кухнята“ и неговият продуцент шеф Иван Манчев. Репортер на Топ Преса се добра до информацията, чрез близки до собственика на заведението.

Кръчмар от града на Гоце, писал до предаването с надеждата да превърне от пиянския си коптор добро и качествено бистро. Пратил снимки и мотивационно писмо. Процедурата след това била, от екипа на предаването да правят човек за. Да направи оглед и да прецени какво може да се направи за въпросното заведение. Източниците ни са категорични, че към заведението имало проявен интерес но когато човекът от „Кошмарите“ пристигнал на място и видял състоянието, клиентелата и начина на управление направо вдигнал ръце. Пратени били снимки и видеа на Манчев ,който категорично заявил, че няма да си губи времето.

От уважение към труда и бизнеса на въпросният ресторантьор в града ще спестим точно името му, но за да разсеем спекулациите ще ви подшушнем само, че то е с локация пазара в града.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене