Неврокопчанка стана лидер в изграждането на личностно развитие на жените!

Неврокопчанката Елена Малева е човек, който е преминал през болката на отхвърлянето, неприемането, провалът, самосъжалението и всички възможни човешки падения. Днес живеем в динамични времена, на жената всеки дневно и е нужно да влиза в различни роли. Майка, домакиня, съпруга, да развива кариера, да се развива личностно. В доста голям процент от жените в ежедневието ги пренапряга и се чувства не достатъчни, вменява се чувство за вина, чувство за неспособност и т.н. Това води до депресивни състояния.

Искаш ли Щастие? Искаш ли Успех? Искаш ли Мир, Спокойствие и Баланс?​

„Ако търсиш човекът способен да промени живота ти? ПОГЛЕДНИ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО!“ съветвва Елена, която е едни от водещите лидери по личностно развитие в страната.

Но с моя помощ ще стане по-бързо. Ако нямаш време за губене – ти си на ход, говори директно бизнес дамата и не се срамува от липсата на скромност. 

Да, знам! Изглежда много лесно, но понякога е много трудно да промениш навиците, вярванията, убеждения. А какво да кажем за мислите, чувствата и емоциите си, тях как да променим? Разбирам, че няма как да си кажеш : От утре ще мисля „така“ ще се държа и ще се чувствам по определен начин. Защото има две много важни стъпки ако не ги знаеш или не ги излекуваш, винаги ще стигаш до малки и не удовлетворяващи резултати за теб.

Елена ежедневно оказва помощ на жени, които търсят промяна, щастие и баланс в живота си. Фокусът е върху работата с детските травми и съзнателния опит, за да помогнат на клиентите да преодолеят предизвикателствата и да постигнат пълноценен начин на живот! Всичко тръгва от трамвите в детското, твърди водещият специалист. И дава пример:

1. Нашите детски травми
– Отхвърляне
– Изоставяне
– Унижение
– Предателство
– Несправедливост

Това са 5-те човешки травми, те се създават неосъзнато в детството и всеки човек има поне 4 от 5. Подсъзнателно ние проектираме сега в актуалният си живот всичко преживяно тогава и се опитваме да ги прикрием като слагаме маската на- Бягащият, Зависимият, Мазохиста, Контролиращият и Скован.
Тези травми са създадени, за да ни помогнат да се научим да живеем едни истински Щастлив и пълноценен начин на живот, чрез излекуването им. По този начин ние израстваме, твърди тя.

Ако не работим върху тях се обричаме да живеем в агония, чувство на вина, страдание, че някой друг е виновен за всичко около нас.

2. Нашият съзнателен опит.
Той под някаква форма ни дава обратна връзка какво можем и какво зависи от нас. Но това в доста голям процент от случаите е илюзорна представа, която не е реална и често е мнение на някой друг.

За това ако си в ситуации, в които усещаш вина, липса на любов към себе си, трудно поставяш граници, опитваш се да спасяваш другите, усещаш се не разбрана, не умееш да постигаш това, което искаш и това, което важно за теб в пълнота и хармония? Време е да се промениш. Дори и тази статия може да направи това, казва госпожа Малева.

Елена Малеева от град Гоце Делчев е първа подгласничка на провелия се конкурс „Мисис България 2023“! Поздравления за прелестната майка на три дъщери и успешна бизнесдама, завялаха от цяла България и многото й доволни клиенти. Тази титла се смята за един от най – големите успехи на красивата неврокопчанка.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене