Нверокопчанин получи голям полицейски пост!

Комисар Георги Кандев бившият началник на ОД на МВР – Благоевград получи голям полицейски поост. Топ Преса разбра от свои източници, че роденията в град Гоце Делчев топ полицай е станал полицейско аташе за България в две държави. Става въпрос за Република Сърбия и Република Черна гора. Кандев ще разполага с бюджет от над 60 000 евро за издръжка, докато заема този въжен за държавата пост, показва справка направена от Топ Преса в сайта на министерството.

Офисът на полицейското аташе се намира в посолството на определената държаваи служи за свръзка към посолството в София следи теми от двустранното полицейско сътрудничество, като допринася за засилването на двустранните отношения в тази област. Видно министърът на вътрешните работи е преценил свисоките качества на Кандев, възлагайки му тази дейностт в две държави.

георги Кандев е роден през 1975 година, израсъл в Гоце Делчев. „Майка ми е била директор и преподавател на училището в Мосомище, а баща ми – служител на МВР в града. Завършил съм ПМГ в Гоце Делчев. Служил съм като войник в ШЗО в Плевен, а веднага след това отидох в Академията на МВР. Завършил съм Академията на ФБР в Куантико, Вирджиния. Завършил съм и други курсове, сред които тези и на ИНТЕРПОЛ.“ Така се представи старши комисар Георги Кандев, който пое управлението на Дирекцията на МВР в Благоевград преди време но беше остранен.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене