Местния печат

печат

„Вяра“

Кметът на Сандански Андон Тотев отчете на сесия над 3.5 млн. лв. несъбрани от фирми, вместо да уволни племенника си – зам.-кмета по финансите Младен Тимчев, го гласи за стола си

Над 3,5 млн. са несъбраните средства от фирми в хазната на община Сандански, но вместо да уволни зам.-кмета си по финансовите въпроси Младен Тимчев, кметът Тотев извади най-хубавата си усмивка пред общинските съветници и поиска актуализация на бюджета за 2014 г., която бе приета на вчерашната сесия на Общинския съвет в Сандански.

 

Благоевградчанката Катерина Младенска: Купих поничка с игла вътре на кюстендилската фирма „Стратос”, за малко да я глътна

Опасно сладки кулинарни изкушения се продават в Благоевград. Вкуснотиите са производство на фирма „Стратос” в Кюстендил и от месеци се налагат като едни от най-успешно продаваемите на пазара в областния град.

 

Нотариус Ася Радкова унищожила договор за заем на Николай Гигов и Братя Галеви, адвокатите Атанасов и Гергинова в потрес: Такива документи се пазят 100 г.

Президентът на футболен клуб „Локомотив” (София) и съдружник в няколко фирми за оръжеен бизнес Николай Гигов ще даде показания в Кюстендилския окръжен съд по делото за отнемане на имуществото на Братя Галеви.

 

Премирът Борисов: Спасяваме Перник с безлихвен кредит, кметът Иванов затяга коланите в общината!

Спасението на Перник е в безлихвен кредит, заяви премиерът Бойко Борисов. Той възложи на министъра на финансите Владислав Горанов да обсъди с пернишкия кмет Иван Иванов начина, по който правителството може да подкрепи общината за стабилизиране на финансовото й състояние. Иван Иванов присъства на част от правителственото заседание вчера, за да изложи проблемите пред местната власт в Перник.

 

Петрички бизнесмени на среща за учредяване на сдружение: Кметът Вельо Илиев е срам за града, колкото по-бързо бъде свален от власт, толкова по-добре 

„Кметът на Петрич Вельо Илиев е срам и позор за града, колкото по-бързо си отиде от власт и баде свален от кметското място, толкова по-добре ще бъде и за града, и за хората в него”. Това заявиха пред екип на в. „Вяра” петрички бизнесмени. По думите им Вельо Илиев не се справя по никакъв начин с възложените му задължения, той не оправдава доверието на хората, които години наред гласуват за него като кмет и е абсолютно неглижиран към болките и проблемите им.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене