В Белица не приемат политическото решение спрямо Ревански.

Жителите на Белица и останалите населени места в общината изразиха твърда позиция за кмета Радослав Ревански. Подкрепата за него е по повод исканата от почетния председател на ДПС Ахмед Доган оставка на градоначалника от ЦОБ на Движението.

В Белица не приемат политическото решение спрямо Ревански.

„Не съм симпатизант на ДПС, но наблюдавам с интерес случващото се в партията и ролята на Радослав Ревански в последните политически събития с убеждението, че е взел правилното решение. Община Белица в годините на тъй наречения преход дълги години, до неговия избор за кмет на общината бе разделена на хората от “ там реката“. Инфраструктурата се намираше в упадък. Именно той е човекът, който направи всичко възможно да бъде възсановена етническата съвместимост и това го доказва от 2015 година до днес. Ревански подаде ръка на всеки един човек, направи и невъзможното възможно с отворено сърце за развитието на община Белица, както и с индивидуалния си подход към всеки човек. Преобрази всяко кътче от територията, която управлява до неузнаваемост. И ако сме хора с морал би следвало да признаем това и да застанем твърдо зад неговата позиция. Защото не се съмнявам, че направената стъпка от него сигурно е взета много трудно и с болка, но е взета правилно в името на заедността. Познавам го достатъчно добре, и знам с каква обич и страст работеше за партията си и заедността в общността, институциите, НПО сектора и религиозните общности на местно, национално и европейско ниво. Истината си е истина! Сигурна съм, че ще бъда разбрана правилно с изразената си гражданска позиция“, публикува в социалната мрежа Мая Падарева-общественик и председател на местното читалище.

„Ние жителите на община Белица изразяваме пълната си подкрепа към кмета на община Белица Радослав Ревански. Един млад човек, вложил цялото си сърце и душа в работа за общината, за нейните жители и просперитета им. Изразяваме възхищението си от последователната му политика да направи всяко едно кътче от нашата община по-красиво и уютно място за живеене. Не разбираме защо уважавани хора като Ревански, работили денонощно в цялата страна за просперитета на ДПС, се захвърлят с лека ръка и разделят хората. Подкрепяме и Делян Пеевски в опитите му да обединява хората. Убедени сме, че Радослав Ревански, като обединител с виждане за бъдещето, ще продължи да работи заедно с хората в община Белица“, сочат хората в Белица и региона.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене