Маргарита Бербатова през сълзи: Не искам развод! Защо да нараняваме децата ни?!

бербатова

„Факт е – Иван е подал молба за развод”, призна пред БЛИЦ майката на Димитър Бербатов – Маргарита.

„Аз съм твърдо против, въпреки че не живеем заедно, въпреки че той е в София, а аз в Благоевград. Не желая обаче да нараняваме децата, не желая пак да сме на черните страници на вестниците. Целият този шум, цялата тази патардия, която сега се вдига, вреди на нас и на синовете ни.
Да, разделени сме неофициално от доста време, но аз държа да не се развеждаме. Знаете ли колко семейства има, в които единият спи в едната стая, другият – в другата. Има и такива, които живеят в различни домове, но нямат официален развод. Иван обаче настоява и подава молби. Защо го иска, какво му стана?! Някой кара ли го да го прави или сам е решил?”, попита Бербатова.
„Писна ми все аз да съм виновната за всичко, все аз да бъда поставяна в тъмната страна”, каза още със сълзи на очи майката на Бербо.

„Не коментирам нищо. Дали съм ходил в съда, дали съм подавал молба за развод или не – си е мой проблем. Моля ви, не ме занимавайте с такива работи. Човек си има личен живот и не искам да се пъхате в него”, отсече Иван Бербатов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене