Ученици от Трето ОУ поздравиха кмета Москов с коледни стихове и песни

main_b (2)

Ученици от трети и четвърти клас на Трето ОУ „Братя Миладинови“ изненадаха кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов и служителите от общинската администрация с невероятни изпълнения на коледни стихове и песни, с които малките жители на града отправиха своите поздрави и пожелания към градоначалника и работещите в кметството по случай настъпващите коледни празници.

Рождественските поздрави на децата звучаха като в приказка във фоайето на третия етаж, където са кабинетите на местните управници. Бурните аплодисменти и благодарности пък бяха от кметовете и служителите на администрацията, които с интерес изслушаха мини коледния концерт на инициативните ученици.

Освен с прекрасните си изпълнения и коледни поздравления третокласниците и четвъртокласниците от Трето ОУ изненадаха служителите в общинската администрация с прекрасни ръчно изработени коледни картички с мили пожелания.

Кметът Владимир Москов отправи най-искрени и сърдечни благодарности към талантливите деца, като им пожела много успехи в училище и много щастливи, красиви и незабравими моменти през новата 2015 година.

Градоначалникът и заместникът му Богдан Боцев от своя страна зарадваха децата с подаръци – коледни шоколадови фигури.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене