„Мислете д-р Ахмед Доган и Пеевски като един човек“. Дерибеи, космонавти и прекрасни отношения в ДПС

Ще бъдем първа политическа сила заедно с д-р Ахмед Доган и Делян Пеевски. Отношенията между тях са по-силни от баща и син, каза депутатът от ДПС Хамид Хамид.
“Хората не искат дерибеи по места, а колективните органи по места взимат решения за сваляне на дерибеите от колективните органи на партията. Хора като Рамадан Аталай деребействат в продължение на 30 години в партията. Хората по места обичат г-н Пеевски и доктор Ахмед Доган, защото започнаха да решават проблемите и виждат светлина точно в действията на господин Пеевски“, посочи Хамид пред бТВ.
Той вкара в обращение и нова дума в драмите около ДПС – “космонавти“.
“Винаги, когато в ДПС е имало проблеми заради космонавта Рамадан Аталай, винаги господин Пеевски е бил до доктор Ахмед Доган. Поканете космонавтите, ще е по-интересно“, препоръча Хамид.
„Г-н Пеевски е в ДПС от 2005 г., имало е много тежки моменти, много хора избягаха от г-н Доган, но Пеевски винаги е бил до него. Отношенията между другия председател – Джевдет Чакъров, и Пеевски са прекрасни, както приятелството между Чакъров и Аталай е от години“, добави той.
По думите му в ДПС всички носят в сърцето си д-р Ахмед Доган и го обичат.
“ДПС е единно и няма как да има отбори. Мислете д-р Ахмед Доган и Пеевски като един човек“, посочи Хамид.
Миналата седмица Хамид гласува в подкрепа на проектокабинета на ГЕРБ. Други депутати от ДПС изпълниха повелята на Ахмед Доган и не подкрепиха проектокабинета “Росен Желязков“.
Очаква се по-късно тази седмица президентът Румен Радев да връчи втория мандат за кабинет на кандидат-премиер, предложен от втората партия в парламента ДПС.
Сега Хамид поясни, че ще положат всички усилия, за да има правителство за втория мандат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене