По време на пребиваването на двамата е направен запис на техни заплахи към определени лица, които утре адвокати ще внесат в прокуратурата.

Сензационно! САЙТ БЛИЗЪК ДО ДПС на път да пусне запис за потресаваща схема, как Аталай иска да поема властта…

Враждебното говорене на Рамадан Аталай има за цел да разчисти терена и да стане съпредседател на ДПС, разкри пред 24rodopi.com един от 17-те народни представители, които вчера бяха приети от почетния председател Ахмед Доган в летния му „сарай“ в Росенец.

„Това, което днес говори в медиите Рамадан Аталай няма нищо общо с позитивното говорене на всички при г-н Доган. Чувствам се използван за нечисти цели на това лице, затова вече няма да мълча. Той иска да стане един от съпредседателите на ДПС, друго не го интересува. Другият, който говори като на война е Джейхан Ибрямов, който пък не крие желанието си да стане министър“, отбелязва народният представител.

„Целта на Аталай е да накара Доган да свика Централен съвет и да освободи съпредседателите Делян Пеевски и Джевдет Чакъров“, това пък разкрива активист на ДПС в община Минерални бани. Аталай и Ибрямов са били гости на кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер.

По време на пребиваването на двамата е направен запис на техни заплахи към определени лица, които утре адвокати ще внесат в прокуратурата.

Редакцията прави опити да получи записа.

Очаквайте подробности

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене