Община Гоце Делчев поздрави митрополит Серафим за 50-ия му рожден ден

Заместник-кметът на община Гоце Делчев Валери Сарандев и председателят на Общинския съвет Иван Геров поздравиха Неврокопския митрополит Серафим за неговия 50-и рожден ден.

Кметът на общината Владимир Москов изпрати поздравителен адрес до владиката, в който се казва: „Приемете моите сърдечни поздрави и благопожелания по повод Вашия 50-и юбилеен рожден ден. Позволете ми в деня на Вашия личен празник, да Ви пожелая здраве, мъдрост и упоритост, радост и удовлетвореност! Вие сте обединител, който с мъдрост, благост, откритост и уважение, намира път към всеки човек.

Безкрайно ерудиран, голям патриот и винаги готов да помогне, за всички нас в Неврокопската епархия, Вие сте ценен наставник и безспорен авторитет. Във Ваше лице виждаме духовен водач и будител, който с всеотдайност, търпеливост и благочестивост подкрепя нашата вяра и ни дава надежда за по-добър живот.

Приемете моята лична благодарност за доброто Ви партньорство и сътрудничество с община Гоце Делчев. От името на всички граждани в община Гоце Делчев Ви желая много здраве и сили, за да бъдете наше упование в трудните ни дни и в радостните ни мигове.

 

За много години! Честит юбилей!“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене