Дали ще се намери инвеститор, който да купи и възроди ОМАЯ е въпрос с повишена трудност, болно е обаче, че такова истинско кътче от Рая не се радва на посетители не само от страната но и света. 

Бизнес крах! Обявиха за продан перлата на туристическия бизнес в Хаджидимовско!

Еко селище Омая сгушено в полите на планините Пирин и Славянка, след град Гоце Делчев и село Гайтаниново, в близост до границата с Гърция обявено за продан показва справка в регистрите за търговия с ВИП имоти.

Настината неземното място, което предлагаше уют и спокойствие, далеч от градския шум и напрежение, от доста време насам е със хлапнати кепенца. Собстевинкът отдавна забегнал да живее в Гърция, където е направил нов подобен бизнес а тук ОМАЯ е оставено на произвола, казват наблюдатели. Цената която иска сайбрията обаче, не е обявена. Продават се 7 уникални в архитектурата и обзавеждането си къщи, изградени изцяло от естествени природни материали камък, глина и дърво. Всяка от тях поразява с развихрената фантазия на създателя си, като излезли от приказен, нереален свят. Разположени са на обширна територия от 500 дка и са сгушени между гора, пъстроцветни поляни и естествени езера.

И всичко това днес е на тезгяха. Продава се нещо което нито един архитект не може да сътвори. Сътворено е от великия архитект на вселената. Собственикът Мишо просто е вложил повече талант в доизкусоряването. Дали ще се намери инвеститор, който да купи и възроди ОМАЯ е въпрос с повишена трудност, болно е обаче, че такова истинско кътче от Рая не се радва на посетители не само от страната но и света.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене