Дирекция „Бюро по труда” Гоце Делчев с награда за най-добра реализация на цялостната дейност през 2014 г.

-Марияна-Стругова

На 11.12.2014 г. Директорът на ДБТ Гоце Делчев Марияна Стругова участваше във форума на Агенцията по заетостта „Работодател на годината”. По предложение на г-жа Стругова бяха одобрени и класирани работодатели от Реалния сектор, усвоили най-много безработни лица от ДБТ. Зам.-министърът на Труда и социалната политика г-жа Зорница Русинова връчи грамоти и плакети:

Категория: „Работодател от реалния сектор, наел на работа най-голям брой младежи до 29 г.”:

Първо място: „Пирин Текс Продакшън” ЕООД, гр. Гоце Делчев

Занимава се с производство на мъжко и дамско облекло. Наети са 101 безработни младежи до 29 г. на първичен пазар на труда.

Категория: „Работодател, осигурил заетост след изтичане срока на договора по програми и мерки за заетост и обучение и по схеми на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”:

Първо място: „Вега Текс” ООД, гр. Гоце Делчев

Занимава се с производство на облекло. Обявени са 51 работни места, наети на тях 51 безработни, като след изтичане срока на договора е осигурена заетост и служителите продължават да работят при същия работодател.

Изпълнителният Директор на Агенцията по заетостта г-н Асен Ангелов връчи грамота на Директора на ДБТ Марияна Стругова, класирали се на Трето място в страната – категория средно ДБТ за най-добра реализация на цялостната дейност през 2014 г.

До сега ДБТ Гоце Делчев не са получавали такъв приз. През 2012 г., 2013 г. дирекцията е била в последните места по изпълнение на показателите.

Gramota DBT Goce Delchev 2014_

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене