Предстои четвъртото издание на „Хисарлъка Experience“ в Кюстендил

За четвърта поредна година, между 12 и 14 юли в Кюстендил ще се състои фестивалът „Хисарлъка Experience“. Събитието се организира традиционно край крепостта над град Кюстендил и е със свободен достъп.

В програмата на фестивала са включени и изложби, концептуален базар за творци, многобройни занаятчийски работилници. Около старинната крепост за децата ще има организирани игри, арт работилници, атракциони и други весели занимания. Идеята на организаторите от Collective Crew е да съберат на едно място красотата на старинните забележителности с модерните технологии в красиво преживяване сред природата. Фестивалът предлага изложби, топла храна и студени напитки, хамаци сред дърветата, за пълен релакс на посетителите.

На музикалната сцена в първата вечер на фестивала тази година ще излязат Мерудия, Ethno Venture и Kopriva. През втория ден на фестивала ще се представят Руши, Yana и Leena, а в последната вечер ще се представят група PIF и Jin Monic.

За първи път по време на тазгодишното издание ще има отворена сцена, където посетителите ще имат възможността да се проявят и да споделят своя музикален талант пред публиката, казаха още организаторите от Collective Crew.

Съорганизатори на събитието са Община Кюстендил и местното сдружение по туризъм.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене