С блестящо представяне и годежен пръстен приключи международната вечер на кик бокса в Гоце Делчев

Гала вечерта по кик бокс завърши с блестящо представяне на членовете на гоцеделчевския клуб и особено на Костадин Кърджалийски, който след като надви с категорична победа противникът си от Молдова, връчи годежен пръстен на любимата си девойка. В престижната спортна проява участие взеха клубове от различни градове от цяла България, а също така и от Сърбия и Молдова.

От клуба на домакините, Гоце Делчев, се влючиха шестима членове: Борислав Василев, Таньо Дикански, Мариан Попов, Мустафа Ашик, Антонио Бошнаков и разбира се, гордостта на неврокопчани, Костадин Кърджалийски. Спортистите от клуба на домакините се представиха отлично и бяха бурно аплодирани не само от феновете си, а също така и от техните противници. „Черешката на тортата“ на вечерта бе последната и най-очакваната среща между Костадин Кърджалийски и противникът му от Молдова, Вербин Станислав.

Срещата бе много оспорвана и атрактивна но Кърджалийски не остави никакво колебание у съдиите които единодушно го обявиха за победител. Все още задъхан от умора и радост от голямата победа, Коцето покани на арената любимата си девойка, падна на колене и за най-голяма изненада на всички, поиска ръката й която той украси с годежен пръстен. И така, с викове „горчиво“ и сълзи от щастие на близки и фенове в зала „Неврокоп арена“, закриха голямото спортно събитие.

Спортисти и гостите от чуждбина бяха впечатлени от префекната организация за което благодариха на главният спомоществоател на събитието, общинската управа на гр. Гоце Делчев в лицето на кмета, Владимир Москов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене