Преглед на местния печат

печат

„Вяра“

Пенсионер падна от покрива на къщата си и издъхна, Кирил Дамянов се качил да почиства комина, защото печката пушела

75-годишен благоевградчанин падна от  покрива  на дома си  и почина. Пенсионерът Кирил Дамянов се качил да почиства комина на дома си, защото печката пушела. Той обаче се подхлъзнал, не могъл да се задържи и паднал.

 

Огнен ад преди Коледа: Пожар изпепели до основи детски магазин „Далматинци” в Благоевград, китайска украса дала накъсо

Дни преди Коледа пожар изпепели до основи един от най-големите детски магазини за играчки в Благоевград – „Далматинци”. Като по чудо огънят не взе жертви, нанесени са само метериални щети за стотици хиляди левове. Късо съединение на коледните лампички, озаряващи витрината на търговския обект, са сред най-вероятната причина за пожара, твърдят запознати.

 

Росица Янакиева: Нападките срещу мен не са колегиални

По повод отправените срещу нея обвинения от новия пернишки градоначалник Иван Иванов, че в резултат на нейното недалновидно управление по времето, в което е била кмет на община Перник, настоящият депутат и зам.-председател на Народното събрание Росица Янакиева заяви, че в Перник явно предизборната кампания за следващите местни избори е започнала още преди началото на 2015 година.

 

Туристът Георги Бояджиев изрови чисто ново ауди под снега на откриването на ски сезона в Банско, Петър Попангелов кръстоса щеки с Еберхертер и Жирардели

Кметът на Банско Георги Икономов и спортният министър Красен Кралев откриха зимния сезон в Банско пред хиляди туристи. Три от най-големите имена в ските – Петър Попангелов, който предпочете откриването на сезона в Банско пред този в Боровец, Щефан Еберхертер и Марк Жирардели помогнаха на любителите скиори да се състезават в отбори и да спечелят награди.

 

Поставят 17 нови автобусни спирки на територията на община Благоевград 

Четири нови автобусни спирки ще бъдат поставени по линиите на градския транспорт в Благоевград, както и тринадесет в малките населени места в общината до края на другата работна седмица. Новите придобивки ще подобрят условията за ползване на обществения транспорт и ще осигурят комфорт на чакащите автобуси през дните с лоши метеорологични условия. Автобусните спирки са метални с поликарбонат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене