Община Кюстеднил с важна информация за платеното паркиране

Във връзка с промяна в Наредбата за организацията и безопасността на автомобилното движение на територията на Община Кюстендил, уведомяваме жителите на общината , че могат да ползват:
– Всички обозначени места за платено почасово паркиране със SMS срещу заплащане на месечен или годишен абонамент, като цената съответно е 70.00 и 700.00 лв.
– Означените места за паркиране на улици и паркинги- общинска собственост срещу заплащане на годишен абонамент от собственици или наематели на обособени жилищни имоти, като таксата е в размер от 600.00 до 250. 00 лв., в зависимост от зоните определени на територията на град Кюстендил.
– Означените места за паркиране на улици и паркинги- общинска собственост срещу заплащане на годишен абонамент за служебни нужди от юридически лица, като таксата е в размер от 1000.00 до 400.00 лв. в зависимост от зоните определени на територията на град Кюстендил.
Напомняме, че с въвеждане на платеното почасово паркиране, собствениците и наемателите на обособени жилищни имоти, попадащи в зоните на почасово платено паркиране, имат право срещу месечен или годишен абонамент, съответно 5.00 и 50.00 лв., да паркират в границите на конкретната зона за платено паркиране, в която попада адресът на обособения жилищен имот.
За повече информация: тел. 078/ 55 05 95
opimotikn@abv.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене