Поредната успешна благотворителна кампания за строежа на джамията в село Господинци!

Поредната силна и успешна кампания направена за кратко време, обединила стотици в една кауза с единствена цел, скорошно завършване на емблематичната и средишна джамия в село Господинци.
Толкова съм горд че съм част от такава благотворителна етнос, трудолюбиви хора които помагат и щедро даряват. Сумата събрана от благотворителни базар е 7533лева, 26981лева са пуснати в двете кутии които бяха поставени на входа на благотворителния концерт и общата сума от благотворителното мероприятието е 34514лева. Благословени да са всички дарители, БЛАГОДАРЯ на всички уважи ли и подкрепили събитието, специални благодарности към жителите на съседното село Буково за поредната морална и силна финансова подкрепа, благодаря за поредното уважението и изключително силната подкрепа на всички лидери от политическа партия ДПС.
Дълбок поклон пред вас изпълнители направили благотворителното събитие, празнично и незабравимо с пъстротата на своите носии, с уникалните си гласове и чудесните изпълнение . Адмирации към всички ВАС изпълнители от село Брезница, носите много силен зарят и настроение, БЛАГОДАРЯ ВИ за поредната подкрепа. Амин скоро отново да се съберем и заедно да направим бляскаво откриване на тази красива джамия.
ЧЕСТИТ КУРБАН БАЙРАМ на всички, здраве, благополучие и много късмет.
Кметство село ГосподинциМоже да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 1 човек, Бранденбургската порта и тълпа
Може да бъде изображение с 6 души, цигулка, флейта и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене