ОГРОМНА ПОДКРЕПА ЗА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ-СДС В ОБЩИНА ДОСПАТ НА ИЗБОРИТЕ ЗА НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ЕВРОПАРЛАМЕНТ

Кметът на община Доспат и общински ръководител на ПП ГЕРБ инж. Елин Радев, получи огромна подкрепа от жителите на Общината, на провелите се на 9-ти юни избори за Народно събрание и Европейски парламент, като водената от него партия, респективно коалицията ГЕРБ-СДС, получи невероятните 72,07% или 2 322 гласа.

На сайта на Община Доспат е публикувана подробна справка с резултатите от изборите. Ето как се представиха партиите на изборите в община Доспат:
1. ГЕРБ – СДС – 72,07% или 2 322 гласа от 3 222 действителни бюлетини;
2. ПП – ДБ       –  7,39%  или   238 гласа;
3. ДПС              –  5,46%  или   176 гласа;
4. ИТН              –  4,38%  или   141 гласа;
5. БСП              –  3,69%  или    119 гласа.

Останалите партии и коалиции получават единични гласове.

„Както се вижда от изнесените данни, в Община Доспат пълен крах претърпя най-вече коалицията ПП – ДБ, както и партия ИТН.“ каза кметът на общината инж. Елин Радев. „Именно активистите на местните структури на тези партии се обединиха преди време под наименованието „Обединение за бъдещето на община Доспат“ и работят с всякакви средства срещу управлението на община Доспат“  допълни инж. Елин Радев.
Резултатите от изборите обаче показват, че кмета се ползва с около десет пъти по-голямо доверие сред населението, отколкото неговите противници. Разликата в гласовете и процентите подкрепа е толкова голяма, че самонареклите се „Обединение за бъдещето на община Доспат“ със сигурност нямат право да говорят повече от името на жителите на Общината, както непрекъснато внушават в техните изявления в социалните мрежи.
Кметът на община Доспат изказа огромната си благодарност към жителите на Общината за подкрепата им към партия ГЕРБ, като се надява, да се състави правителство и държавата да отпуска повече средства за реализация управленската му програма.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене