Обръщение на кандидата за народен представител Гергана Орманлиева

Скъпи приятели,

В края сме на една кампания, която за мен бе много специална, защото за първи път се боря за вашето доверие – да ви представлявам в Народното събрание. Тези от вас, които ме познават знаят, че аз съм човек който e отговорен, позитивен, по-малко говори и повече работи. В срещите ми през изминалите четири седмици се срещнах с много от вас и говорихме наистина много – за всичко, което искаме да се промени в страната ни. И повярвайте ми, каквото искате вие – това искам и аз. Защото аз съм една от вас, живея тук, създала съм семейството си тук, отглеждам детето си тук, работя тук и съм наясно с всяка трудност, проблем или несправедливост, които срещаме в ежедневието си.

За мен БСП е кауза, защото идеологията на партията отговаря на моята ценностна система – да бъда в помощ на хората в нужда, на най-уязвимите, които често пъти остават неразбрани и незабелязани. Затова мога категорично да заявя, че ще отстоявам тези мои принципи и ще бъда вашият глас в Парламента, ако прецените, че заслужавам доверието ви.

Благодаря за подкрепата, за съветите, за добрите думи, за препоръките, за всичко, което споделихте с мен до момента. Винаги съм на ваше разположение, за да продължим да си споделяме и да се борим да променим това, което не ни харесва и ни пречи да живеем нормално.

Изборите, които ни предстоят са наистина важни и това не е клише! Виждате в колко трудно и несигурно време живеем. Затова е задължително да имаме стабилност в държавата, защото такава нямаме в последните три години и всички го усещаме по всякакъв начин. Гарант за стабилността, за сигурността, за мира, е БСП.

Използвайте гласа си правилно и изберете достойна България в мирна Европа!

✔️2️⃣4️⃣ за партия

✔️1️⃣0️⃣5️⃣ преференция

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене