Кметът Николай Мелемов и община Смолян подкрепят благотворителния турнир за лечението на Мариян

Група младежи организират благотворителен футболен турнир за събиране на средства за лечението на Мариян Давидов. Трима представители от тях – Стефан Стоев, Росен Кордов и Мартин Димитров проведоха среща с кмета Николай Мелемов, за да обсъдят подробностите около организацията на благотворителния турнир. Кметът подкрепя благородното им начинание и посочи, че Община Смолян ще се включи в инициативата.

Събитието ще се проведе на игрищата до Стария стадион в Смолян. Ще бъдат поставени кутии за дарения от публиката. Футболният турнир ще бъде открит на 15 юни /събота/ от 10.00 часа на малкото игрище и ще продължи и на 16 юни т.г. Водещ ще бъде примата на лакърдиите Веселина Бабаджанкова. Възрастовите групи са без ограничения. Брой играчи в отбор 5+1. Времетраене на мач: 2*15 минути, а таксата за участие е 20.00 лв. на играч. За инициативата е информиран и е получено съгласие от Иво Давидов, който е баща на Мариян. Всички събрани средства ще бъдат предадени на близките на момчето.

Всеки е добре дошъл, независимо дали ще участва в турнира.
Мариян Ивов Давидов е с диагноза левкимия, която за момента е овладяна, но за огромно съжаление са настъпили сериозни усложнения. Предприето е лечение в чужбина, за което са необходими средства, непосилни за семейството.
Заедно можем да направим добро и да помогнем на момчето да се излекува!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене