Скандално! Бизнес семейство от Гоце Делчев „не могат да се разберат“ кой уби мъж от Корница!

На 30.05.2024 г. около 14:10 часа на пътя между с. Баничан и с. Борово, лек автомобил „Тойота Ланд Круизер“, управляван от 60-годишен мъж от гр. Гоце Делчев е навлязъл в лентата за насрещно движение и е допуснал ПТП с мотоциклет „Кимко“ с 59-годишен водач от с. Корница, общ. Гоце Делчев. В последствеие жертвата почина в болница. Той бе приет с фрактури по тялото и крайниците пострадал доста тежко, мъжът бе транспортиран за лечение в болнично заведение в гр. София.

На водача на лекия автомобил е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна. Оказва че в  последствие, че във виновната кола е пътувала и съпругата на въпросния водач.

Днес обаче пред прокуратура и съд двамата твърдят, че не помнят кой е карал колата. Демек от шока изпаднали в деменция, не помнели и какво са говорили пред полицията, която веднага е престигнала на мястото на инцидента. Това е чист юридически похват за да шинканират разследването казват юристи познавачи. Адвокатът на въпросното семейство е познат като автор на подобни „маймунджилъци“. Сега ще се установява, кой е водил автомобила и кой на практика и убиецът! Дело с което се цели да се мотае процесът с години.

И да това не е пресилено защото от въпросното ПТП има труп, човекът не е починал така си… Полицията е установила, че водачът на „Тойота Ланд Круизер“ е виновен за ПТП – то. Така че защо този тарикат не е в ареста? Щото има пари и връзки ли? Щото може да си позволи лъжлив адвокат ли? Тук не става въпрос за пуканки, а за хора….

С Топ Преса се свързаха близки до семейството на загиналия. Ние ще ги подкрепим! Подкрепете ги Вие!

КОЙ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПО СИЛЕН ПАРИТЕ ИЛИ ЗАКОНЪТ? СЛЕДЕТЕ РЕДОВНО ТОП ПРЕСА ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене