Къде е общински съвет град Благоевград? Къде са защитиниците на чичко Марин да обяснят, тази откровена проява на шуробаджанащина в югозападния университет?

Позорна шуробаджанащина в ЮЗУ! Ректорът на югозападния университет назначи тъстът и тъщата си за да направи от учебното заведение „семеен бизнес“!

Информационна агенция www.toppresa.com успя да установи, че Галя Прокопова в архива на ЮЗУ е майка на Мария Марина жената на ректора, която завърши при него с отличие и за две години стана юрист; а Димитър Прокопов- дърводелец в ЮЗУ пък баща на Мария Марина.

Къде е общински съвет град Благоевград? Къде са защитиниците на чичко Марин да обяснят, тази откровена проява на шуробаджанащина в югозападния университет?

Ситуацията в това учебно заведение излиза извън контрол и това се вижда от обществото и конкретно от целия академичен свят. Вижда се, че Борислав – Боби Юруков има достоен наследник по некадърност и посредственост. Гнездо на корупция и шуробаджанащина ли е благоевградското югозападно учебно заведение това само и единствено Топ Преса пита? Десетките политически съучастници в прикриването на откровената съсипия на областното висше образование мълчат гузно. Медии прибират пари, бизнесмени обществени поръчки, съпругата на ректора ползва СПА центъра на почивните бази, а майка и и баща и лапкат държавни пари на апетитни служби. Семеен бизнес?! Абсолютен. Държавата мълчи. За Марин и приближените му закони няма. Има обаче Топ Преса. И Топ Преса прави история, не само обществена словесна революция. Един ден това ще бъде отчетено, защото ширещото се беззаконие в ЮЗУ ще бъде наказано. И аргументите в това наказание, ще тръгнат както винаги от страницата на Топ Преса.

 

По късно днес очаквайте с имена и факти, нагъл опит ръководството на ЮЗУ да открадне нещо!

 

До тогава си припомнете това:

Наказанието „Марин“ за ЮЗУ! Дипломи на килограм! Нарушени закони! Позор! Студентите на Марин в специалност „Право“ са учили над 16 часа, 7 дни в седмицата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене