45 години отпразнува днес детска ясла №10 „МАКОВЕ“ в Благоевград

Възпитаниците от всички групи на детската ясла, облечени в народни носии и в уникално красиви костюми на любими приказни герои, рецитираха, пяха, танцуваха и играха хора.
Празнична атмосфера, богата украса, много подаръци, хиляди гости, танци, игри и най-вече усмихнати и щастливи детски лица.
Картината в двора на ДЯ №10 „МАКОВЕ“ в Благоевград!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Поздравителен адрес от председателя на Общински съвет Благоевград, Радослав Тасков, по повод днешния празник към малчуганите, ръководството и разбира се към родители, бе прочетен от Флора Дончева, ученичка в Природо-математическа гимназия „Акад. Сергей Корольов“ – Благоевград, която е бивш възпитаник на детската ясла.
ДО
Г-ЖА КРАСИМИРА ПЕТКОВА
ДИРЕКТОР НА ДЯ №10 „МАКОВЕ“
ГР. БЛАГОЕВГРАД
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
Уважаема г-жо Петкова,
Позволете ми от името на Общински съвет Благоевград и лично от мое име да поздравя Вас, колектива и възпитаниците на Детска ясла № 10 „Макове“ по случай 45 години от създаването на яслата.
Уважаема госпожо Директор,
С настоящия юбилей Вие показвате, че благодарение на години всеотдайност и грижи, поколения млади хора са получили успешен старт в живота.
Вие първи поемате малката детска ръчичка от топлата родителска длан!
Вие търпеливо, усърдно, с много любов и професионализъм се грижите за нашите деца!
Вие сте тези, които им помагате да опознаят света и да поемат с усмивка по пътя към детската градина!
Днес всички ние виждаме греещите очички и усмихнати лица на малките деца, които са съпроводени и с благодарността на техните родители.
Това е абсолютно заслужена награда!
Бъдете здрави!
Честит празник!
РАДОСЛАВ ТАСКОВ
Председател на Общински съвет Благоевград

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене