ОБНОВЕНИЯТ ТУРИСТИЧЕСКИ ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – СМОЛЯН ОЧАКВА СВОИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ

Обновеният Туристически информационен център в Смолян ще бъде открит на 3 юни, понеделник, от 11 часа в сградата на бившия Младежкия дом. Той отваря врати за посетители преди 20 години, а към днешна дата е и с напълно нов облик.
След отварянето на Планетариума в Смолян, потокът от туристи в града значително се увеличава.

В тази връзка и с оглед на това, че туризмът е един от основните отрасли в региона, Община Смолян взе решение, подкрепено и от Консултативния съвет по туризъм, да се инвестират средства в обновяването на ТИЦ-Смолян. Благодарение на новата визия и светещата указателна табела, туристите могат бързо и лесно да се ориентират за местонахождението му – в сградата на бившия Младежки дом. Освен външно, помещението е обновено и отвътре, като новото обзавеждане осигурява една по-добра среда за работа на служителите и по-приятна обстановка за посетителите.

Работното време на Туристическия информационен център остава, както досега: от понеделник до неделя от 8:30 ч. до 17:00 ч. с телефон за контакт : +35930162530.
В ТИЦ-Смолян туристите могат да намерят информация за:
Природни забележителност и културни обекти в региона, туристически атракции и събития;
Места за настаняване в града и региона; ресторанти, механи и увеселителни заведения в града и региона; медицински центрове, поликлиники, частни кабинети, козметични и рехабилитационни центрове и др.;
Търговски центрове, специализирани магазини за сувенири и подаръци;
Транспортни линии за и от Смолян, в рамките на региона;
Спортни съоръжения – стадиони, басейни, фитнес зали, тенис кортове, сауни и др.;
Въжени линии, ски гардероби, ски училища (цени на услугите);
Центърът разполага с разнообразие от каталози, рекламни брошури и други рекламни материали.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене