След публикация в Топ Преса! Банка ДСК с подробности за офиса си в Хаджидимово

Топ Преса първа съобщи, че Банка ДСК ще закрие офисът си в гр.Хаджидимово и клиентите й ще бъдат принудени да пътуват до гр. Гоце Делчев. По информация от наши източници същата съдба очаква и банковия офис в Сатовча.

В отговор на публикацията на Топ Преса от банката се почувствали задължени да осветлят и разяснят намеренията си, като поясняват, че офисът в Хаджидимово ще работи с клиенти само веднъж седмично за консултации и безкасово, за всички други услуги клиентите ще трябва да пътуват до Гоце Делчев.

Ето и пълният текс на съобщението, което се получи в пощата на Топ Преса:

Банка ДСК благодари за споделената загриженост относно присъствието на банката в град Хаджидимово.

В отговор на нуждите на нашите клиенти и съгласно бизнес анализите ни, още в началото на годината Банка ДСК преразгледа плановете за работа на банковия офис в града като част от цялостната стратегия за Клоновата мрежа на банката.

От 4 юни 2024 г. офисът на банката в Хаджидимово ще продължи да функционира на настоящата му локация в града, с адрес ул. „Васил Левски“ №1, като ще предоставя консултации и безкасови услуги всеки вторник от седмицата, с работно време от 8:30 до 17:00 часа.

Офисът ще продължи да предоставя пълна гама от безкасови банкови услуги – консултации за кредитни продукти, приемане на документи, откриване на сметки, предаване на дебитни и кредитни карти, извършване на безкасови преводи, сключване на договори за пакетни услуги и електронно банкиране за физически лица. Заедно с действащия АТМ, на който могат да се извършват операции като справки, теглене на суми в брой и плащане на сметки, и в комбинация с мобилното и интернет банкиране DSK Smart и ДСК Директ, както и връзката с нашия национален Контактен център 24/7, се предоставя възможност клиентите да имат непрекъснат достъп до техните сметки и средства, както и да продължат по лесен и достъпен начин да оперират с тях.

В клона на банката в град Гоце Делчев, с адрес ул. „Търговска № 3, който е на 15 км от град Хаджидимово, клиентите могат да използват и услуги, свързани с кешови операции на каса.

Вярваме, че с предложеното решение ще успеем да отговорим на очакванията на нашите клиенти в Хаджидимово и ще продължим с грижа за тях да им предоставяме съвременни банкови услуги.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене