С много песни и танци децата от ДГ „Ведрица“ в Благоевград поздравиха своите гости и приятели

С много песни и танци децата от Детска градина №1 „Ведрица“ в Благоевград поздравиха своите гости и приятели, дошли да отпразнуват празника заедно с тях.
Поводът за грандиозния спектакъл, състоял се в зала „Яворов“, бе 75 години от създаването на детската градина.С неспиращи аплодисменти родители, баби, дядовци и много учителки от детските градини в Благоевград, наградиха малчуганите за уникалното им представяне на празничната сцена.
Председателят на Общински съвет Благоевград, Радослав Тасков, поздрави ръководството на ДГ №1 „Ведрица“, като отправи пожелания от свое име и от името на общинските съветници, по повод 75 години от създаването на детското заведение.В поздравителния адрес до г-жа Антоанета Григорова – директор на детската градина, се казва още: Този празник е ярък знак за натрупан положителен опит и доказателство, че с обич, постоянство и много ентусиазъм, чертаете житейския път на своите „малки ученици”.
Вие сте тези, които осигурявате спокойствие и сигурност, за да се развива в децата любознателност, а точно това е пътят към нови мечти и простори.
Бъдете здрави, заредени с оптимизъм и желание да разкривате красотата и тайните на света в светещите детски очички.
Желая на ръководения от Вас екип значима лична реализация и морална удовлетвореност от постигнатото.
Скъпи деца,
Бъдете благословени със здраве и смелост, за да може с лекота да сбъдвате мечтите си!
Честит празник!
РАДОСЛАВ ТАСКОВ
Председател на Общински съвет Благоевград

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене