Гергана Орманлиева: Имам конкретни приоритети за област Благоевград

Сигурна съм, че в предизборната кампания до момента, хората са чули всякакви обещания, но твърде малко конкретни предложения, категорична е Гергана Орманлиева, кандидат за народен представител от листата на Коалиция БСП за България в 1 МИР Благоевград.
“ Аз влязох в тази кампания, споделяйки програмата на БСП, която включва решения за редица от най-важните проблеми за страната ни. Имам и своите конкретни приоритети, за които ще работя активно, ако ми гласувате доверие. Моите лични приоритети за развитието на област Благоевград са:
– Привличане на нови инвеститори, както за областния център, така и за по- големите общини;
– Разкриване на повече социални услуги за възрастни хора с тежки увреждания или така наречените хосписи. Това са услуги от които обществото има крещяща нужда, но за съжаление те не са достатъчно в областта;
– Като човек с дългогодишен опит в социалната сфера, ще работя за създаване на предприятия за хората с увреждания и осигуряване на финансиране за тях, за да могат тези хора да упражняват правото си на труд и да получават съответното възнаграждение, с което да посрещат нуждите си“.
Можете да подкрепите Гергана Орманлиева като гласувате с
✔️ 2️⃣ 4️⃣ за партия
✔️ 1️⃣ 0️⃣ 5️⃣ преференция

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене