Слънчев петъчен ден

слънчев ден

Днес от запад-северозапад облачността ще намалява, над по-голямата част от страната до слънчево. Предимно облачно ще остане през почти целия ден над Югоизточна България, където преди обяд все още ще има превалявания. Ще духа слаб северозападен, в Източна България умерен северен вятър. Максимални температури от 2°-3° в североизточните райони до 11-12° в югозападните.

За Благоевград максималната температура днес ще е 9°, а минималната 2°, за Банско 10°/4°, Разлог 11°/4°, Дупница 8°/1°, Кюстендил 8°/0°, Перник 6°/0°, Гоце Делчев 15°/4°, Сандански 11°/3° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 11°, а минималните до 3°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане ще се повишава и ще стане по-високо от средното за месеца.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максимална температура на 1200 метра около 4°, на 2000 метра – около минус 1°. 

Над Черноморието облачността през по-голямата част от деня ще е значителна. Преди обяд по южното крайбрежие не е изключено да превали. Ще духа умерен северен вятър. Максималните температури ще са от 4° по северното до 9° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температурата на морската вода е 7° – 9°.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене