Местния печат

печат

„Вяра“

Главният секретар на ДСБ Емил Мачиков разкри скандални подробности: Шушков записва членове на партията за застъпници на ББЦ-Дупница срещу пари, сам подаде оставка по време на евровота, сега се коронова пак за председател

Бившият председател на ДСБ-Дупница, Стоян Шушков е записвал членове на партията за застъпници на Барековата партия „България без цензура” срещу заплащане.

„Това негово поведение беше квалифицирано като долна постъпка и чисто предателство и стана една от причините да снемем политическото доверие от Стоян Шушков в качеството му на председател на партията и общински съветник в местния парламент. С поведението си Шушков не само дезертира от партията, но и всява разкол в редиците ни”, заяви главният секретар от централата на партията в София – Емил Мачиков.

Влак горя край Мурсалево след удар с камион, очевидци: Свлачище повлече тира на релсите

Влак се запали след катастрофа при село Мурсалево, като по чудо няма жертви. Пътниците са евакуирани. Влакът се движел в посока Кулата – София. Инцидентът станал при село Мурсалево към 19 часа. Влакът се ударил в товарен автомобил, който след катастрофа на главен път Е-79 паднал на жп прелеза. Машинистът направил опит да спре на спирка Мурсалево и директно се ударил в камиона. Движението по главен път Е-79 в близост жп линията бе изключително затруднено в първите минути след инцидента, като имаше паднали камъни, които затрудняваха трафика. Запалили са се и габаритите на влака.

Протестиращи срещу пенсионната реформа от Дупница и Бобов дол: Не искаме да работим до гроб

Не искаме да работим до гроб. Не е възможно в условията в България човек да е работоспособен на 65 г. Такива бяха коментарите на протестиращи от Дупница и Бобов дол, които вчера заминаха за протеста срещу готвената пенсионна реформа и проектобюджета на правителството за 2015 г. под надслов „НЕ на пенсионна реформа, орязваща права на българските граждани и бюджет, предлагащ единствено доживотен труд за мизерна заплата”.

Инж. Калин Зашев е новият директор на ДГС-Благоевград, Ат. Панделов излиза в пенсия 

Инж. Калин Зашев се връща начело на ДГС-Благоевград, което ръководеше преди година. Той заема мястото на инж. Атанас Панделов, който се оттегля поради навършване на пенсионна възраст.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене