Лична позиция! Инж. Къдрие Чолакова пред Топ Преса: Ще подкрепя Делян Пеевски защото той е политикът направил най – много за община Гърмен!

„Всички проекти реализирани в община Гърмен през последните няколко години се дължат основно на нашия народен представител г-н Делян Пеевски. Това се знае от всички. Той напълно заслужи доверието на партия ДПС и заслужава нашата подкрепа. Непочтените политици, колкото и да се опитват да очернят името му, ние хората, неговите избиратели, знаем каква е истината. А тя, е че камък се хвърля по плодовито дърво. Моят личен избор е партия ДПС, която единствета работи в полза на своите избиратели.“
Личната позиция е на младият и кадърен инженер Къдрие Чолакова, която е от красивото гърменско село Рибново. Тя семейството и и всички близки ще подкрепят партия ДПС с номер 28.
Топ Преса публикува гласът на народа. Излишно е да споменаваме, гласът народен е глас Божи. Респект към всички тези млади и надежди хора, които имат принципи и нямат никакви притеснения да изразят личната си свободна политическа позиция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене