Повеждат протест за „метеж“ на управлението на Минка Капитанова! Жители на община Гърмен искат край на беззаконието и феодализма в общината!

Съвместно с всички загрижени родители, организираме протест пред община Гърмен в сряда, 14 декември, от 8:00 ч. срещу продължаващото неадекватно управление на общината, причиняващо вече и заплаха за здравето на децата ни, предава Сдружение „Бъдеще за Община Гърмен“ до Топ Преса.

Нека не се крием зад лични удобства, от страх или дребни оправдания, защото търпението към безотговорни, арогантни и лъжливи лица докопали се до власт, ще лиши всички и от това което ни е останало!

Призоваваме всички отговорни институции – кмет, общински съвет, областна управа, РЗИ, училищни ръководства, да излязат пред хората и дадат обяснение! Докога ще се толерира незаконното гето, където в изключително примитивни условия се създават условия за развитие и разпространение на болести, заплашващи здравето на останалите жители? Стига оправдания с толератност, дискриминация и други подобни! Стига липса на държава и адекватни местни управи!

На ход сме ние! Всички пред общината!

КОМЕНТАРИ:

ЗОРКА ЦВЕТКОВА: Най-безсрамно, безцеремонно и напълно тенденциозно продължавате да настройвате общественото мнение против училището ми – училището, където учат децата Ви, където ще учи моето дете и където учат децата на „заплахатата“. На мен не ми стана ясно какво предлагате Вие да се направи… защото същата тази „заплаха“ си пазарува най-спокойно и от магазините и никой никакви мерки не предприема там, примерно или не чак толкова примерно…????

ИВАНКА ТОШЕВА: Аз не прочетох нито една дума,с която да има каквато и да е препратка на критика към училището?! Разумните хора мислят за последствията на техните действия и бездействия!

ДЕСИСЛАВА ЗАЙКОВА: Аз пък не прочетох нито една погрешно изписана дума,освен липсата на някоя и друга запетая….Но пък коя съм аз?!? Пък и кой ли се интересува от запетайки след като във “ вашето“ училище има практика да не се толерира грамотността,а принадлежността към определена етническа група???

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене