„Продължаваме промяната“ издигна Димитър Парасков от Гоце Делчев, млад, амбициозен и решителен

Димитър Парасков е кандидат за народен представител от коалицията „Продължаваме Промяната – Демократична България“. Той е един от младите и амбициозни политици в България, посветени на промяната и развитието на страната.

Политическа кариера

Димитър Парасков се присъединява към „Продължаваме Промяната – Демократична България“ през 2022г. с ясната цел да допринесе за трансформацията на политическата сцена в България. През 2023г. е избран за зам. председател на структурата на ПП в Гоце Делчев. Той вярва, че прозрачността, отговорността и ефективността са ключови за доброто управление. Парасков е активен участник в множество граждански инициативи и се стреми да включва гражданите във вземането на решения.

Приоритети и цели

Като кандидат за народен представител Димитър Парасков поставя акцент върху следните приоритети:
– Икономическо развитие и инвестиции чрез стимулиране на малкия и средния бизнес, привличане на чуждестранни инвестиции и създаване на нови работни места.
– Образование и младеж: Модернизиране на образователната система и предоставяне на повече възможности за млади хора.
– Здравеопазване: Реформи в здравеопазването с цел подобряване на достъпа и качеството на медицинските услуги.
– Екология и устойчиво развитие: Защита на околната среда и насърчаване на устойчиви практики в различни индустрии.

Личен живот и интереси

В личния си живот Димитър Парасков е запален по спорта и активния начин на живот. Той често участва в благотворителни маратони и спортни събития. Парасков също така обича да прекарва свободното си време със семейството си.

Димитър Парасков е човек с визия и решителност, който вярва в потенциала на България и е готов да работи неуморно за благото на своите съграждани. Изборът му за народен представител ще бъде стъпка към една по-успешна и просперираща България.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене