Облачно в Южна България, слънце на север

слънце и дъжд

Днес ще има разкъсана облачност, над много райони от Северна България до слънчево време, но от юг облачността ще се увеличава и до края на деня над по-голямата част от страната ще се заоблачи. На много места в Южна България ще превали дъжд. Дневните температури ще се повишат с няколко градуса и максималните, в повечето места, ще бъдат между 3° и 8°, в София около 6°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 11°, а минималната 1°, за Банско 11°/4°, Разлог 11°/4°, Дупница 10°/1°, Кюстендил 10°/-2°, Перник 9°/-1°, Гоце Делчев 12°/5°, Сандански 10°/3° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 10°, а минималните до 3°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от средното за месеца и през деня ще бавно ще се понижава.

Над планините ще бъде предимно облачно и на места ще превали слаб сняг. Ще духа предимно умерен югозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра около 3°, на 2000 метра около минус 1°. 

Над Черноморието ще бъде предимно облачно и главно по южното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максимални температури 7-8°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде слабо – 1-2 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене