Местния печат

печат

„Струма“

Полицията прибра хората на Коко Динев за черно тото, сред разпитаните реферът от с. Черниче Ал. Костадинов, на прицел бивши играчи на „Марек“

Служители на ДАНС арестуваха вчера рано сутринта 14 футболисти от „А“ група по подозрение за участие в черно тото, сред отведените за разпит в ГД „Национална полиция“ в столичния квартал „Младост“ се открояваха част от основните играчи на „Локомотив“ (Пд) от времето на президентския мандат на Коко Динев – голмайсторът Мартин Камбуров, защитникът Йордан Тодоров, настоящият капитан на ЦСКА Александър Тунчев и вратарят Йордан Господинов.

 

Хирургът Б. Шаранков издъхна след 2 седмици кома, погребват го на рождения ден на съпругата му

Дупнишкият хирург д-р Ботьо Шаранков издъхна вчера сутринта във ВМА – София. Черната вест попари екипа на общинската болница.

 

И БСП в Пиринско изпрати черен списък до „Позитано“ 20 с уволнените си от ГЕРБ кадри

И БСП в Пиринско изпрати списък с уволнените си кадри до лидера Михаил Миков. Това вече направиха от областната структура на ДПС, които предоставиха на Лютви Местан справка за над 10 елитни свои кадри.

 

Студентка с мозъчно сътресение след удар на фиат в 2 кипариса и бетонна стена

Две студентки и трима строители от село Долно Осеново, община Симитли, пострадаха в катастрофа на входа на Благоевград. Пътният инцидент станал вчера сутринта малко преди 8:00 часа на кръстовището между булевардите „Ал. Стамболийски“ и „Д. Солунски“.

 

 

„Вяра“

70 коня на боксьора Анжело Момчилов от Дупница стъпкаха 25 дка жито на Стоян Васев, кметът на Големо село Васил Васев: Могат да убият и човек, стопанинът ми се закани с бой

Безнадзорните коне на дупничанина Анжело Момчилов буквално тъпчат хляба на арендаторите на земи в бобовдолското Големо село с набезите си над засетите с жито площи. Животните на Момчилов редовно разплакват земеделските производители в Дупнишко и Бобовдолско.

 

32-годишният Йордан Йорданов от Дупница, чийто ТИР изгоря като факла, обяви къщата си за продан, баща му: За нас тук живот няма

Бащата на 32-годишния Йордан Йорданов, чийто ТИР беше изпепелен на 8 декември, обяви за продан къщата си на ул. „Трети гвардейски полк”. Йорданов влезе в болница, след силния шок той загуби говора си, а баща му – дядо Йордан, който е инвалид и страда от рак на гърлото, не спира да плаче заради тежкия удар на атентаторите.

 

Полицейският шеф на РУП-Самоков Георги Тодоров иска да се пенсионира заедно с още трима колеги

Шефът на полицейското управление в Самоков Георги Тодоров е подал рапорт за пенсиониране. Решението му изненада жителите на рилския град. Това се случва след мащабна акция на ченгета от СДВР по сигнал на местни хора за укрит чувал с канабис в местното РПУ, отбелязват самоковци.

 

Зам.-кметът Караилиев: Инвеститорският контрол в община Перник е нулев, събирали са шума за 28,16 лв. вместо за 16, все едно сме амазонската джунгла

Инвеститорският контрол в общинската администрация на Перник е безотговорно занижен, алармира новият заместник-кмет Владислав Караилиев. Според него протоколи и фактури са били подписвани „на сляпо”, без да е извършвана проверка на свършената работа, за която са издавани финансовите документи. Така са източвани излишно пари от общинската хазна, тъй като във фактурите винаги е посочвана най-високата за една определена дейност стойност.

 

Пиарът на ЛИДЕР-Кюстендил и актриса Ани Кръстева стана сътрудник на депутата Петър Петров, работила е в бутик за скъпоценни камъни в Гърция 

39-годишната пиарка на ЛИДЕР в Кюстендил Ани Кръстева стана нещатен сътрудник на депутата Петър Петров. Сестрата на бившия ОбС шеф в Града под Хисарлъка Стоян Стоилов работи като актриса на свободна практика, а на последните парламентарни избори пое в свои ръце пиар кампанията на ЛИДЕР.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене