Адвокат Йосиф Барзев, Сатовча: Делян Пеевски е единственият политик, който стои рамо до рамо с хората!

“Време е да се сложи край с политическите експерименти в държавата.

На прага сме пред поредният съдбоносен вот. И този път аз и семейството ми твърдо стоим до партия ДПС и нейният лидер г-н Делян Пеевски. Партия и лидер, които са непрестанно до хората и техните проблеми. Юрист съм и твърдя, че няма нищо по силно от закона и морала в едно истинско гражданско общество.

Респект към г-н Пеевски, който успя да удържа и на цялата тази дългогодишна кална кампания водена персонално срещу него. Тя завърши неуспешно за неговите опоненти и той излезе чист и още по уважаван. В момента г-н Делян Пеевски е лидер, който получи и национално и европейско признание. Такъв политик и партиен лидер ще бъде изключително полезен за развитието на държавата ни. Представете си – регионалните проблени на хората поставени директно за решаване в столицата и Европа. Ето защо ДПС и г-н Делян Пеевски заслужават и ще получат нашата подкрепа”

Адвокат Йосиф Барзев е един от най-уважаваните юристи в община Сатовча. Местен благодетел и меценат. С безупречния си авторитет той застана пред Топ Преса и като гражданин на тази държава апелира към обществото да гладуват с бюлетина номер 28 и преференции лично за г-н Делян Пеевски.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене