Дъждовете спират днес

85351-oblachno-vremeДнес преваляванията постепенно ще спират, най-късно в североизточните райони. Временни разкъсвания и намаления на облачността ще има над Южна България. Вятърът в по-голямата част от страната ще е западен, предимно слаб, в североизточните райони – умерен от северозапад. Максималните температури ще са между между 0° и 5°, в крайните югозападни райони до 11°-12°.

 

За Благоевград максималната температура днес ще е 6°, а минималната 1°, за Банско 10°/5°, Разлог 10°/5°, Дупница 5°/1°, Кюстендил 5°/0°, Перник 3°/0°, Гоце Делчев 12°/8°, Сандански 9°/5° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 9°, а минималните до 5°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

 

Повишавайки се, атмосферното налягане ще стане близко до средното.

В планините ще се задържи облачно и мъгливо, на места с превалявания от сняг. Вятърът по билата ще е слаб до умерен от южната четвърт. Максимална температура на 1200 м.н.в. около 0°, на 2000м. около минус 3°.

По Северното Черноморие ще продължи да духа умерен, вече северозападен вятър, а преваляванията до обяд ще спрат. По Южното ще се задържи предимно облачно, вятърът ще е от запад, по-слаб. Максималните температури ще са около 3°-5°, вълнението ще отслабне , ще е 2-3 бала. Температурата на морската вода е 8°-9°.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене