Петима пострадаха тежко при зрелищна катастрофа в Благоевград тази сутрин

85e1ebb6dc05c0a29fdbf8eac9492df9

Петима души пострадаха при зрелищна катастрофа в Благоевград тази сутрин, предаде кореспондентът на Pirinsko.com в града.

Сблъсъкът между два автомобила стана на мокра пътна настилка около 8:00 часа на „У“-образното кръстовище между булевардите „Александър Стамболийски“ и „Димитър Солунски“. Лек автомобил „Тойота“, идващ по „Стамболийски“ прави ляв завой на кръстовището, за да потегли по „Димитър Солунски“ в посока жк „Струмско“. Така водачът на „Тойота“-та отнема предимството на идващия откъм „Струмско“ „Фиат Брава“, в който има общо петима души с водача. Водачът на „Фиат“-а се опитва да избегне сблъсъка, изнасяйки се наляво, но блъска в лявата предна част отнелата предимството му „Тойота“. Блъска се в нея, завива рязко наляво, минава през насрещната лента, през тротоара, изскубва два кипариса и се забива в бетонна стена.

При удара в стената на бившето предприятие „Завод за печатни платки“ се отварят еърбеците на возилото. След удара „Тойота“-та се завъртяла на обратно. Петима са с оплаквания от „Фиат“-а, един от тях е със съмнения за фрактура на ръката. Останалите четирима са с различни наранявания, но на този етап не изглеждат толкова тежки. Водачът на „Тойота“-та не е пострадал.

Мястото на инцидента е сигнализирано, има полицейски патрул, очаква се събирането на следствена група за извършване на оглед.

pirinsko.com

Петима пострадаха тежко при зрелищна катастрофа в Благоевград тази сутрин снимка 1Петима пострадаха тежко при зрелищна катастрофа в Благоевград тази сутрин снимка 2Петима пострадаха тежко при зрелищна катастрофа в Благоевград тази сутрин снимка 3Петима пострадаха тежко при зрелищна катастрофа в Благоевград тази сутрин снимка 4

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене