Симитличани изгубиха капитана си за 2 мача, администраторът им отнесе глоба

„Септември“ /Сим/ изгуби капитана си Тодор Траянов за два мача. Лидерът на тима заработи деветия си жълт картон за сезона при домашното 1:1 срещу „Оборище“ и ще гледа от трибуните днешната визита в столицата срещу „Славия II“ и последващото гостуване в Симитли на младоците от ЦСКА II. Освен това администраторът на отбора Благовест Ангушев отнесе глоба в размер на 50 лв. за непремерените реакции край тъча в срещата с войводите. Със стотарка ще се бръкнат наставникът на „Витоша“ Кристиан Узуеенов и масажистът на ЦСКА 1948 III Борислав Желязков. Двумачовата санкция на Георги Иванов от „Вихрен“ за натрупани 9 официални предупреждения важи само за сблъсъка срещу „Балкан“, тъй като ще изтече със служебната победа в съботния кръг над фалиралия се „Чавдар“.

Две са липсите по същата причина в състава на ботевградчани – Димитър Руйчев и Давид Ганчев. Съседското дерби с „Пирин“ /Рз/ пропуска изгоненият предната сряда играч на „Банско“ Роман Родопски. Рекордьорите в черния списък са от „Костинброд“. Съответно за 4 и 3 мача горят Стефан Методиев и Мирослав Будинов за изцепките при хикса срещу третия отбор на авиаторите, базирани в Бистрица.

Благоевградският рефер с професионален статут Геро Писков поема един от земетръсните двубои в междинката между „Балкан“ и „Вихрен“, реши Съдийската комисия към зоналната футболна централа в София. Триото с главен Иван Донев и асистенти Георги Стоянов и Йордан Гошев съпровожда новия член на Втора лига „Миньор“ в Панчарево срещу „Б“ тима на ЦСКА. Форма в третия ешелон на Югозапада ще поддържат елитните арбитри Станимир Тренчев и Стоян Арсов. На първия е поверена епичната драма на стадиона в Разлог, а на втория мачът на оцеляването на „Хебър II” срещу гонещия място в топ 3 „Ботев“ /Ихт/.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене