Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici„Вяра“

Маскиран отмъкна 60 000 лв. от съпругата на собственика на чейндж бюро Георги Близнаков от Дупница

Маскиран мъж е нападнал и ограбил служителка на „Популярна каса” в Дупница, намираща се на улица „Св. Иван Рилски”. По непотвърдена информация жертвата на грабежа е съпругата на Георги Близнаков, собственик на заложна къща на ул. “Христо Ботев” (по-известна като Адвокатската улица) в града. Пак по непотвърдена информация отмъкнатата сума е 60 000 лв.

 

Запалиха ТИР-а на 32-годишния Йордан Йорданов от Дупница

Товарен автомобил “Скания” е горял вчера в Дупница, информираха от полицията. Камионът, който е бил паркиран на ул. ”Трети гвардейски полк”, е почти унищожен от огъня. Потърпевш е 32-годишният Йордан Йорданов, който по информация на съседи карал товари на различни фирми извън страната. Негови съседи вчера казаха само добри думи за Йордан, въпреки че не искаха да говорят.

 

39-годишният Калоян Даганов от Самоковско издъхна след банкет в конната база на Георги Йовичин, бащата му го откри вкочанен

39-годишният Калоян Даганов издъхна след тежък банкет, даден от собственика на конната база в село Доспей Георги Йовичин. Веселата компания разпивала докъм 1,00 часа след полунощ. Тялото на Калоян Даганов е намерено вкочанено от баща му между селата Доспей и Продановци. Той е сигнализирал на тел. 112.

 

Нови рокади в ЮЗДП-Благоевград: Инж. Здравко Чилев е новият директор на ТП „ДГС Разлог”, инж. Васил Стамберов се връща начело на ТП „ДГС Якоруда”

Две териториални поделения в обхвата на Югозападното държавно предприятие имат нови директори. Начело на „ДГС Разлог” застава досегашният зам.-директор Здравко Чилев. Той е магистър по лесоползване и икономика на горското стопанство от Лесотехнически университет – София. Целият му професионален път е свързан с „ДГС Разлог”, където започва работа като старши лесничей през 2000 г. От 2007 г. е зам.-директор на стопанството.

 

56-годишен перничанин не иска да смени разцепена на две опасна къща с общинско жилище, вадят го принудително

Перничанин ще бъде изваден принудително от обитавана от него опасна сграда. Къщата, намираща се на „Софийско шосе”, пострада сериозно при голямото земетресение през 2012 г., когато земята под Перник се люля с магнитуд 5,8 по Рихтер.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене