Хороскоп за 20 април

Запомнящ ден за тези зодии….

Овен

За да не попаднете в неблагоприятната хипотеза, при която „добрите намерения водят към Ада“, проявете предприемчивост. Най-добре ще се справите с дейностите, които ви плашат.

Телец

Съединението на Юпитер с Уран във вашия знак е събитие, бележещо начало на нов, 12-годишен икономическо-социален цикъл. Систематизирайте целите си. Ще е нужно време, за да ги осъществите, но е от значение как ще ги подготвите.

Близнаци

Ще попаднете в ситуация, каквато не ви се е случвала до момента. Не се знае дали ще ви хареса или не, обаче, за да се измъкнете от нея ще ви трябват изобретателност и бърза реакция. Качества, които вие принципно притежавате.

Рак

Ще бъде нещо като „ден на услугите“. Ще се наложи вие да услужите на някого, почти едновременно, обаче, някой ще стори приятен жест спрямо самите вас. Всичко ще се случва толкова ненадейно, че ще ви изглежда като приключение.

Лъв

За новите проекти разчитайте на старите връзки. Прегледайте и условията по съществуващите договори. Вероятно ще намерите убедителни причини за подобряването им.

Дева

Обстоятелствата ще са динамични и буквално с един замах ще решите окончателно юридически въпрос, който от доста време ви създава грижи. Ще постигнете по-впечатляващи резултати, ако сте готови на компромис. Отстояването на позициите „на всяка цена“ може да се окаже рисковано.

Везни

Ще установите причините за съществуващ към момента проблем, както и начина да се избавите от него. Ще отстраните ограниченията, които са спъвали напредъка ви.

Скорпион

Ще има с какво да си спомняте този ден. Ще е наситен със събития, изненадващи срещи, нестандартни преживявания. Бурните емоции може да предизвикат и усещане за умора, но ще е краткотрайно и преодолимо.

Стрелец

Без особени усилия бихте могли да се отървете от вредните навици и най-вече от онези, които предизвикват неодобрение у хората, с които общувате. За сложните задачи ще ви е нужен нов подход. Преди да го приложите, се опитайте да намерите резултати от съществуващи практики.

Козирог

Заемете се с онези домашно-битови дейности, които непрекъснато отлагате и то не поради нежелание да ги свършите, а по други причини. Ефектът от старанието ви ще е впечатляващ и ще получите всеобщото и искрено възхищение на близките си.

Водолей

Оставете въображението да ви води. Ще стигнете до оригинални решения, които са били буквално „под носа ви“, но към момента не сте ги забелязвали. Ще имате повод за задоволство от самите себе си, пише az-jenata.bg.

Риби

Ще получите интригуващо предложение за допълнителна или съвместна дейност. Условията, които ви представят, ще са прекалено добри, за да са истина, така че не бързайте да отговаряте, докато не разполагате с цялостна информация, показваща не само плюсовете, но и минусите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене