Хороскоп за 28 юни

ОВЕН

Сряда пре­дос­тавя мно­го доб­ри въз­мож­нос­ти за об­ра­зу­ва­не на съю­зи и сдру­же­ния. Ов­ни­те мо­гат да се въз­пол­зват от та­ко­ва пред­ло­же­ние, хо­ра­та, кои­то ще ви го нап­равят, са чес­тни.

ТЕЛЕЦ

Необ­хо­ди­мос­тта от па­ри ще при­ну­ди някои от вас да прибя­гнат към не­кон­вен­циал­ни дей­ствия за на­бав­яне­то им, но дея­ние­то ви ще бъ­де раз­кри­то и ще пос­лед­ват ог­ром­ни неп­рия­тнос­ти. В служ­ба­та си се пос­та­рай­те да дей­ства­те за осъ­щест­вява­не на хар­мо­ния и съг­ла­сие.

БЛИЗНАЦИ

Денят е бла­гоп­рия­тен за про­веж­да­не на пре­го­во­ри или уто­чнява­не на ра­бо­тен рег­ла­мент, кой­то има от­но­ше­ние към ра­бот­но­то вре­ме, зап­ла­ща­не­то, ра­бо­та­та, коя­то трябва да из­вър­шва­те. При без­ра­бот­ни­те меж­ду вас то­ва оз­на­ча­ва нае­ма­не на ра­бо­та.

РАК

Ус­пе­шен ден за Ра­ци­те и пред­ве­ща­ва при­до­бив­ки. Слу­жеб­ни­те ви де­ла се раз­ви­ват без­препя­тстве­но и мо­же­те да раз­чи­та­те на под­кре­па­та на влия­тел­на же­на. Сряда е ден за по­ло­жи­тел­но раз­ви­тие на въп­ро­си, от­нас­ящи се до ва­шия ин­ти­мен жи­вот.

ЛЪВ

Пре­въз­хо­ден ден за Лъ­во­ве­те. Ка­чес­тва­та ви се оце­няват мно­го ви­со­ко от оне­зи хо­ра, при кои­то ра­бо­ти­те и от кои­то за­ви­си ва­шият прос­пе­ри­тет. Те ще се пог­ри­жат да ви пре­дос­тавят по­ве­че ма­те­риал­ни бла­га и по-гол­яма си­гур­ност и сво­бо­да на дей­ствие.

ДЕВА

В сряда ус­пе­хи­те при Де­ви­те са свър­за­ни с пре­го­во­ри и пос­ред­ни­чес­тво. За мно­зи­на то­ва е най-доб­рият път и си­гу­рен га­рант. Пос­ти­га­не­то на за­до­во­ли­те­лен ре­зул­тат е из­вън съм­не­ние, ще се ос­во­бо­ди­те от не­що, кое­то мно­го ви е пре­че­ло на­пос­ле­дък. Ще пос­тиг­не­те ус­пеш­но ре­ша­ва­не на фи­нан­со­ви въп­ро­си.

ВЕЗНИ

Сряда е ден за доб­ри де­ла. Мно­зи­на от Вез­ни ще из­вър­шат бла­го­де­тел­ни пос­тъп­ки към зао­би­кал­яща­та ги близ­ка сре­да и то­ва ще ви из­пъл­ни с въз­тор­же­ни чувс­тва. В служ­ба­та ни­що осо­бе­но няма да се слу­чи. Ще си свър­ши­те ра­бо­та­та бла­го­по­луч­но, но е необ­хо­ди­мо да се мо­би­ли­зи­ра­те.

СКОРПИОН

Ва­ша­та дип­ло­ма­тич­ност не­вед­нъж ви е по­ма­га­ла за дос­ти­га­не на ус­пе­хи. В сряда ще срещ­не­те чо­век, към ко­го­то ще проя­ви­те лю­без­ност и вни­ма­ние, той няма да се под­воу­ми да ви де­монс­три­ра до­ве­рие­то си и ще по­лу­чи­те под­кре­па, коя­то ще се ока­же съв­сем нав­ре­мен­на.

СТРЕЛЕЦ

Нас­трое­ние­то ви в сряда е на­си­те­но от лю­бов­ни емо­ции, ще из­жи­вее­те в пъл­но­та коп­не­жи­те си. Де­ло­во ан­га­жи­ра­ни­те Стрел­ци ще пос­тиг­нат ус­пех в де­ла­та си. За някои от осо­бе­на важ­ност е слу­жеб­но­то съоб­ще­ние, кое­то ще по­лу­чат и ще ги ус­по­кои. Сре­щи­те ви ще се ос­уетят.

КОЗИРОГ

Пе­че­лив­ша сряда за Ко­зи­ро­зи­те.  Днес вие ще спе­че­ли­те но­ви пре­димс­тва, кои­то ще нап­равят по­зи­ция­та ви ста­бил­на и бе­за­пе­ла­цион­на. Про­фе­сио­нал­на­та ви ста­бил­ност е още по-ясна. Не пъ­ту­вай­те по де­ло­ви въп­рос, са­мо ще си за­гу­би­те вре­ме­то и ни­как­ва ра­бо­та няма да свър­ши­те.

ВОДОЛЕЙ

Вло­ше­но е здра­вос­лов­но­то ви със­тоя­ние днес и то­ва е при­чи­на за ва­ша­та нес­та­бил­ност в сряда. Въп­ре­ки всич­ко вие ще от­бе­ле­жи­те някои слу­жеб­ни пре­димс­тва. Нер­вно­то ви нап­ре­же­ние е ви­со­ко и то­ва ви дей­ства по­тис­ка­що. Ще по­лу­чи­те ра­дос­тно съоб­ще­ние в до­ма си.

РИБИ

В сряда Ри­би­те са пре­то­ва­ре­ни пси­хи­чес­ки и са пред бло­ки­ра­не. Денят е ус­пе­шен, но при то­ва по­ло­же­ние мал­ко от вас ще се въз­пол­зват от въз­мож­нос­ти­те, кои­то сряда ви пред­ла­га. Биз­нес­ме­ни­те да бъ­дат по-вни­ма­тел­ни при кон­так­ти с но­ви поз­на­ти и да не се до­вер­яват без га­ран­ции.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене