Тръгва сериозна проверка срещу институции в град Гоце Делчев, заради тотално безумие или точната дума – безхаберие от страна на държавните контролни органи.

Скандално!Чадърът „Мария“! Или как едно кафе в центъра на град Гоце Делчев се превръща в дискотека на пук на закона!

Тръгва сериозна проверка срещу институции в град Гоце Делчев, заради тотално безумие или точната дума – безхаберие от страна на държавните контролни органи.

С години едно „кафе“ в центъра на град Гоце Делчев, буквално в двора на църквата „Света Богородица“, създава смут и напрежение, цари тотално беззаконие, и никой не прави нищо по въпроса. Жители на квартала в центъра от години пускат жалби срещу кафето „Мария“ заради факта, че напълно незаконно всяка вечер то се превръща в дискотека, в която цари не само агресия но и разврат.

Почти всеки укикенд там стават побоища, млади мъже водени от комплекси и гъзария, но вече четвърти ден не срещаме тази информация в криминалния бюлетин. Всички останали заведения в град Гоце Делчев, ако нарушат правилата и след 22 часа пуснат силна музика, стават обект на моментални проверки и санкции, за кафе „Мария“, обаче има опънат чадър. Въпросът е сега да разберем, кой го опъва?

Побоища, нарушение на закони, позор в центъра на града и религиозната обител, серийни жалби от страна на съседи и … нищо. Време е наистина Топ Преса да се намеси, при това сериозно. Ние нямаме против нито един бизнес. Доказали сме, че винаги сме били в подкрепа на местното предприемачество, освен в момента в който всичко се прави на гърба на обществеността и в разрез със закона. Законите са за всички! Ето защо Топ Преса изпраща сигнал до контролиращите институции, органи в столицата да провери – кой опъва чадъра над кафе „Мария“!?

 

Следва продължение….

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене