Скандални думи! Топ Преса праща мотивирано писмо до ГЕРБ в София срещу номинацията на Сашо Мацурев за депутат!

Не, господин Новаков, не настоявайте! Не лобирайте Александър Мацурев да бъде пети в листата за кандидат – народни представители от ПП ГЕРБ за първи МИР – Благоевград. Знаем, че той е Ваш човек, но на какво разчитате?
Да потънете с него ли? Всъщност, не случайно лидерът на ПП ГЕРБ г-н Бойко Борисов върна д-р Атанас Камбитов в играта. Връчи му три области, защото е недоволен от яловата ви политика. Не би било културно да измете един некадърен областен координатор щото е евродепутат, а това ще направи лошо впечатление в Европа. Решението му е добро – д-р Камбитов е продуктивен политик, по негово време ПП ГЕРБ цъфтеше в областта. Но това ще бъде обект на следващ наш коментар. Темата на този е една – Александър Мацурев да бъде изчегъртан от листата за кандидат – депутати на ГЕРБ в Пиринско. Мотивирано писмо ще пратим и в централата на партията, защото Топ Преса е медия с принципи. Идеята е да озаптим Новаков, който не спира да обяснява, колко „продуктивен“ е Мацурев. С кое? С „Мацуревата махала“ или „Плешогейт“, с десетките корупционни скандали около името си или с фактът, че вече половин година мълчите заедно с него, по темата за детронирането му като кандидат кмет на ГЕРБ в Банско и като заместник областен. Спрете да крепите един подсредствен политик, господин Новаков, нека сложим край на политическата посредственост!
Ама то на какво целим да събудим в този наш коментар във вас? Съвестта ли? Ами то ако я имахте, вие отдавна да си бяхте подали оставката, като областен председател на ГЕРБ и да се бяхте скрили, както обичате да правите, я в Брюксел, я в казармата….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене